@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Plan
18 June 2016, 10:42 PM
Assalamualaikum.

Terdetik nak menaip. Sikit je. Tak banyak. *nanti kirakan berapa patah perkataan yang aku taip*

Seringkali kita mendengar ucapan. "Kita merancang, namun Allah juga merancang. Dan Allah adalah sebaik-baik perancang."

Syukur, kerana diberikan rakan yang selalu mengingatkan aku akan ayat-ayat sebegini.
Syukur juga kerana dikelilingi rakan yang masyaAllah positif orangnya.
Bilamana aku selalu menulis apa yang terbuku di kepala otak melalui medium blog, ada je yang mengutuk. Tapi syukurlah bahawa, pahala itu akan disalurkan kepadaku. 
Har har.
:P

Apa aku nak taip tadi eh? Aduh, lari topik pulak.
Haa. Plan.
Aku plan nak sambung belajar lagi. Ada kawan-kawan nak terus kerja. Aku agak ... jeles jugaklah. Sebab teringin nak kerja juga. Nak buat bisnes. Tapi itulah, ilmu belum cukup nak berbisnes. Dan aku pesen tak suka bisnes produk. Mungkin Allah takdirkan aku untuk bukak bisnes servis? InshaAllah.

**

Oh,ya! Aku bakal konvo November nanti. InshaAllah. Dan, aku tidak tahu sama ada dapat menghadiri majlis tersebut atau tidak. Sebab, aku pon tadak tahu. Tengoklah mood masa tu macam mana. :P

**

Aku plan nak tulis benda bermanfaat sikit. Tapi, adakah post kalini beri manfaat? InshaAllah. Moga Allah buka pintu hati kita untuk terus meningkatkan takwa di bulan Ramadhan ni.

**

Last word, jangan jadi hamba Ramadhan semata. Jadilah hamba Allah.

**
Oke dah boleh count how many words in this entry.

« older entriestoprecent entries »