@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Maal Hijrah
15 October 2015, 2:56 PM
Assalamualaikum.

Semalam Awal Muharram.

Hari ni 2 Muharram 1437H.

So guys. What your azam baru? For me myself.. I dont know how to describe this feeling. Again, I was appointed to be as KB. Ketua Beliawanis. Im scared with this position. Seriously talk. But, I know, Allah yang pilih aku. Puas aku fikir, macam mana nak bertidak as a KB ni. Aku takotttttttttttttttttt. Ni adalah amanah. Again menangis di bucu katil. Haha.

Lagi sedih bila sahabat yang pernah berjanji nak berjuang agama Allah, satu per satu they leave. Aku tak tahu apa salah aku. Aku teringin nak tanya kenapa dia ambil keputusan untuk berhenti usrah. Tapi i dont hv courage enough to ask.

But, alhamdulillah..

Masih diberi sahabat yang lain. Yang sama2 ingin berjuang agama Allah.

Sedih jugak.. Ni sedih terharu. haha.

Asyik nak sedih je, parah jugak. Haha.

Senang sangat nangis lately ni. Hati lembut kot. Kekeke.

Bila duk muhasabah diri.. Mengapa aku pilih jalan untuk berhijrah.. Aku speechless bila sahabat baik aku menangis. Aku ... aku...haha. speechless woi.

Aku takut sangat segala amal yang aku buat tak diterima Allah. Lagi2 again aku dipilih jadi KB. Kakkkkkkkkkkkk! Ana takot~

Sooooooooooo! Macam mana dengan hijrah kalian?? Moga baik2 sahaja. InshaALLAH.

Saya sentiasa doakan, awak awak dan awak.. Meraih redha Allah.

Saya juga sentiasa doakan agar awak awak dan awak.. Kembali kepada jalan siratul mustaqim.

lots of love,
hamba Allah yang hina.


« older entriestoprecent entries »