03.autumn & heart

Follow|Home
14 February 2015 | 9:28 AM | 0 comments
Assalamualaikum.

hey ya.. thanks cuz dumb into my simple blog. Eceh. acah2 simple. so hows?? looking moreeeeeeee matured aite?

i make a decision to re-design my blog into old theme. i just used simple template to make it look simple. yea.. i think this is too simple. alah.. asalkan sedap je mata aku memandang.

for sure.. aku pakai wifi rumah kawan aku. kah! alang-alang laju tu. aku pun apaa lagi. terus edit blog.

oh ya. sekarang aku dah semester 4. lagi satu semester.. then LI.. tengah pikir nak LI kat mana.....

7/2 join satu bakti siswa punya program. bersihkan kubur kg dato abu bakar baginda. sambil say hi kat budak-budak kecik kat situ. aku taktau kenapa budak-budak suka benor melayan aku. padahal aku kemain buat muka garang. kakaka. mentang2 saiz badan aku ala2 korang je. korang ingat aku ni geng korang? aku da nak masuk doploh kot.. -_-'



10/2 haritu senior aku fly ke aussie. amek kos accounting and finance kat uni of tasmania. aku beria-ia gi hantar kat klia. kikiki..

11/2 ada talk dekat kolej aku. it's about acca. actually.. the motive is. i just wanna him to share about dunya and akhirah. adakah student akaun tu cuma hidup dengan nombor-nombor?

ecewah.

the rest. malas nak cerita. biarlah cerita-cerita dia tersemat dalam note book aku. haha!

nak cerita lebih-lebih kang bahaya. kohkoh.



12/2 .. Tok Guru Nik Aziz telahpun kembali ke rahmatullah.. First aku dapat tahu kat whatsapp .. memang meremang bulu roma aku. macam x percaya. tapi aku kena percaya. setiap yang hidup pasti akan kembali kepadaNya..

and tugas kita yang hidup ni?

back to Allah.

ajak kawan-kawan.. beriman kepada Allah..

gunakan dunia sebagai bekalan untuk kita masuk ke syurga.

inshaAllah.. doakan aku..

•

Labels: , , , , , ,



0 Comments available :

Post a Comment