03.autumn & heart

Follow|Home
15 November 2014 | 4:24 PM | 0 comments
Assalamualaikum.

Duk godek-godek tumblr. Jumpa ayat kemain.. Deeeeeeeeeeeeeeep.

Dah baca dah sebenarnya kat dalam novel. Tapi, novel ada kat hostel. Heh. So, godek kat tumblr..

Nah nah.

Orang bercinta ni, IQ level dia orang jatuh, kau tau? Sebab tu kau macam payah nak reason segala benda. Kau bukannya tak tau hukum.
—  Versus, Hlovate.


Hurt tak? Belum? 

Orang malas dan manja cari alasan, orang bersungguh dan berusaha cari jalan.

Fake it till you make it. Rasulullah pun pernah kata ada antara amal yang kena dipaksa sebelum jadi darah daging
—  5 Tahun 5 Bulan, Hlovate (via bawahlangit)


Orang Islam tak tinggal Tuhan, tak tinggal Al-Quran.

huu.. 
and lastly..

Boys are stupid,
Some men too,
Throw rocks at them,
Pots and pans too.
—  Hlovate

Hlovate cakap. Bukan aku. Kah!

Got to go. Masih ada dua paper menanti. 

sincerely,
kusyi03

Labels: , , ,



0 Comments available :

Post a Comment