@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Ouch,it's hurt!
15 November 2014, 4:24 PM
Assalamualaikum.

Duk godek-godek tumblr. Jumpa ayat kemain.. Deeeeeeeeeeeeeeep.

Dah baca dah sebenarnya kat dalam novel. Tapi, novel ada kat hostel. Heh. So, godek kat tumblr..

Nah nah.

Orang bercinta ni, IQ level dia orang jatuh, kau tau? Sebab tu kau macam payah nak reason segala benda. Kau bukannya tak tau hukum.
—  Versus, Hlovate.


Hurt tak? Belum? 

Orang malas dan manja cari alasan, orang bersungguh dan berusaha cari jalan.

Fake it till you make it. Rasulullah pun pernah kata ada antara amal yang kena dipaksa sebelum jadi darah daging
—  5 Tahun 5 Bulan, Hlovate (via bawahlangit)


Orang Islam tak tinggal Tuhan, tak tinggal Al-Quran.

huu.. 
and lastly..

Boys are stupid,
Some men too,
Throw rocks at them,
Pots and pans too.
—  Hlovate

Hlovate cakap. Bukan aku. Kah!

Got to go. Masih ada dua paper menanti. 

sincerely,
kusyi03

Labels: , , ,

« older entriestoprecent entries »