@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Kering.
02 May 2014, 3:43 PM
Assalamualaikum.

Ada apa dengan kering. heh? -_-

Idea aku dah kering. Otak kering. Hati.. kering?

Well yeah. Aku takde idea nak berblogging. Malas. Sibuk. Kononnya.

Well yes. Manusia dengan merungut memang tak dapat dipisahkan. Awalnya aku nak rungut dan bebels banyak2 dalam ni. Tapi, bila pikir2 balik, takde pekdah (faedah) okay. :P

Aku baru je habiskan novel Versus by Hlovate.

Old school. Novel tu dah lama kot.

Eh, biaq pi la. :P

Novel tu memang.. cam biasa . guwa bagi 5/5 bintang!

most of novel hlovate mestilah banyak cerita pasal camne nak berubah. and, penulisannya memang santai. bagi aku. penulisan hlovate amat mudah difahami. even ada ayat sarkastik kemaen. Aku faham aje.

Hm.

Kadang-kadang aku selalu meletakkan diri ini dalam watak Minn Edina. Yang rasa dirinya tak layak buat AO yang jauh kedepan berubah mendekati ALLAH.

I'm still seorang pendosa. Aku paling suka part ni.

"I'm not perfect."
"So do I."
"I'm still adjusting with the new me."
"We'll get through it together."
"We've never had anything to do with each other before."
"We'll start from step one."
"We need time to work things out."
"We have forever."

and ada lagi satu part which is Minn terpaksa join satu kem.. di mana semua orang berpakaian.. too .. alim? semua bertudung labuh. bidang 60' gitu. But me. to wear like them. i'm scared. IDK why. hm.

ahh. pening!. haha.

maafkan aku ya semua. :)

haha. comel je. -_-





Labels: , , , ,

« older entriestoprecent entries »