@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Sailor Moon
10 January 2013, 6:21 PM
Assalamualaikum

Muahaha.. Aku kembali lagi..

Topik yang ingin dibincangkan ialah tentang cerita yang tidak asing lagi.

Tags: Anime, Bishoujo Senshi Sailor Moon, Tsukino Usagi, Chibiusa, Mizuno Ami
SAILOR MOON

Aku suka gilaaaaaaaaaaa kartun nii.. Walaupun tak logik. Cuba korang bagi tahu aku, ada tak kartun yang logik? Haha. Sedangkan upin ipin pon tak logik. Maksud aku Upin Ipin Pengembaraan Bermula tuuu.. Ha ha!

Aku follow kartun ni sejak dari kecikkk lagi. Sampai lagu dalam blog pun aku tukar lagu tema Sailor Moon. Hamek kauuu~

Tajuk lagu tu, Sailor Moon Starlights Opening.

Best !! Emo jugak aku tengok cite ni, lebih2 lagi masa kawan2 sailormoon mati.. Waaa... Sedih!

Silver Moon Crystal Power Kiss! on We Heart It - http://weheartit.com/entry/48686080/via/kusyi03
rei, makoto, usagi, minako, ami

Hamek kau.. Nama watak pun aku bagi! Nampak tak aku minat sangat kartun ni! Muahaha..

seiya kou | Tumblr on We Heart It - http://weheartit.com/entry/48687933/via/kusyi03
Seiya!

Kau curang sailormoon!! Haha.. Masa ni, tuxedo mask hilang! Seiya ganti jap. Hahaha!

sticking on We Heart It - http://weheartit.com/entry/47196132/via/kusyi03
ehhH! sape kenal dia ni? Haha.. Hotaru masa kecik. Sailor Saturn

Disebabkan aku tengok cerita ni la, aku tahu nama planet dalam bahasa Inggeris. Haha.. Tambah ilmu!

Aku ingat, semua gegerl minat kartun ni, rupa-rupanya, segelintir je.. Diorang cakap, diorang tak faham motif cite nii. Hadoii.. Aku rasa simple je kut. Mempertahankan negara daripada musuh? HA HA!

Dahlah. Malas nak taip banyak2. Korang layannn picture sumee.. Mengimbau kenangan!

Tumblr_mcmfdl4ejk1rqku03o1_400_large
Keturunan dia. hahahah..

14292_10151234080243810_1926383021_n_large
Hot couple. Sailor Venus, Sailor Uranus

Tumblr_md1sd1ritl1qa0fiwo1_500_large
Sailor Mercury


544695_10150674645277481_1946660013_n_large
Sailor Jupiter


Sailor_mars_mad7975364_large
Sailor Mars

Tumblr_mcktgevnwq1r1bz0wo1_500_large
Sailor Venus

Tumblr_lzfqg3avbi1rpa6xzo1_500_large
Chibi moon. Anak sailorMoon.

Tumblr_m7an8et0v01rsj0y6o1_500_large


Tak lupa juga dekat kucing2 mereka.

Tumblr_mg5o96du0x1rl4lsqo1_500_large

Dannn..

Yang paling hensem!

Sailor Starlight !!

Yang ni aku tak faham. Kenapa lepas transform, terus pakai baju gegerl? Hadoiii... Musykil jantina betoll!

hah. yang ini aku tak faham! -.-'

Apa2 pun.. Cite ni memang best! 

Kerjasama antara kawan-kawan tu penting! Moral yang aku dapat daripada cite ni.. Huuuu..

*Korang ada tak kartun kegemaran dari kecik?? Hehe.


Labels: , , , , , , ,

« older entriestoprecent entries »