03.autumn & heart

Follow|Home
01 March 2012 | 7:17 PM | 4 comments
Assalamualaikum..

Tumblr_lqc914cdc71qhae12o1_500_large
HAHAHA..

Tajuk apekah? o.O??

Kenapa saya kata jadi form 5 tak best? Sebab!!


  • Tahun form 5 adalah tahun exam SPM! So, bila nak buat apa-apa, mesti teringat kat SPM.
  • Bila jadi form 5, dia lah senior segala senior, walaupun kat sekolah saya ada form 6. 
  • \saya BENCI dak form 6!/ *erk. tetibe..
  • Bila jadi form 5, kami dah takde senior nak kaco kami.. terasa rindu pulak kat mereka2 semua.. :(
  • Benci layan kerenah junior baru!! Arghhh..
  • Bila nak masuk apa2 competition, mesti teringatkan pelajaran dalam kelas yang tertinggal. Arghh..
  • Kena menghadap buku 24 jam!
  • Bosan!!
  • TAK SUKA JADI FORM 5!!!!!!!
Itulah sebab2 saya mengatakan jadi form 5 memang tak best. Setiap detik tahun ni, kita kena hargai sebaik mungkin. Pendek kata, hargailah masa yang anda lalui. Huaaa.. 



Daaaaaaaa..

Salam~

Labels: , ,



4 Comments available :

March 1, 2012 at 8:31 PM
Blogger Ira Nur said...

btul !
tpi suka ke xsuka kne trime jgkkan.. :D

March 1, 2012 at 10:29 PM
Blogger kusyi said...

@Ira Nur

itula.. adoii..

March 4, 2012 at 12:06 PM
Anonymous Anonymous said...

Hargai la zmn form 5 anda. Ini thn terakhir anda di sekolah.
Sy mula2 lps abis sekolah, sy termimpi2 pakai bj sekolah n lepas tu gi sekolah..

July 29, 2014 at 8:41 PM
Blogger kusyi said...

tu laaa. isk. :(

Post a Comment