@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Jadi form 5 memang xbest!
01 March 2012, 7:17 PM
Assalamualaikum..

Tumblr_lqc914cdc71qhae12o1_500_large
HAHAHA..

Tajuk apekah? o.O??

Kenapa saya kata jadi form 5 tak best? Sebab!!


  • Tahun form 5 adalah tahun exam SPM! So, bila nak buat apa-apa, mesti teringat kat SPM.
  • Bila jadi form 5, dia lah senior segala senior, walaupun kat sekolah saya ada form 6. 
  • \saya BENCI dak form 6!/ *erk. tetibe..
  • Bila jadi form 5, kami dah takde senior nak kaco kami.. terasa rindu pulak kat mereka2 semua.. :(
  • Benci layan kerenah junior baru!! Arghhh..
  • Bila nak masuk apa2 competition, mesti teringatkan pelajaran dalam kelas yang tertinggal. Arghh..
  • Kena menghadap buku 24 jam!
  • Bosan!!
  • TAK SUKA JADI FORM 5!!!!!!!
Itulah sebab2 saya mengatakan jadi form 5 memang tak best. Setiap detik tahun ni, kita kena hargai sebaik mungkin. Pendek kata, hargailah masa yang anda lalui. Huaaa.. 



Daaaaaaaa..

Salam~

Labels: , ,

« older entriestoprecent entries »