@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Siapa Encik Mimpi?
13 December 2011, 4:59 PM
Assalamualaikum..

Tumblr_lw4j9p8c4p1qlpem6o1_500_large

Hmm.. Homework oo homework.. Kejap2.. Dah lama tak update blog. #ceh..baru dua hari.. Keh keh..

Nih nak tanya.. ada sape2 kenal encik mimpi?? Encik Mimpi nih memang la~ Buat semua orang tertanya-tanya.. Suara pun best. Encik Mimpi ni masih menjadi misteri.. Artis youtube yang suka cover lagu. Lawak pun ada. Naik lenguh rahang pipi duk gelak sorang2.. ades~

Korang taip je kat youtube nama Encik Mimpi.. Semua lagu yang dia nyanyi tu, semua best2.. Cair kot lagi2 dengar lagu yang jiwang2. Plus dengan suara dia yang sodapp tu.. hu hu..

Kalau ada sape2 tahu siapa encik Mimpi.. Inform saya boleh? Hahaha.. Dah angau kat Encik Mimpi neh..hua3~

Blog : Encik Mimpi

from e-novel kak Isha

Layan~

Salam~

Labels: , , ,

« older entriestoprecent entries »