03.autumn & heart

Follow|Home
16 December 2011 | 6:27 PM | 0 comments
Assalamualaikum..

Saya baru siap buatsatu homework lagi.. Lepas siap terus fikir nak update blog.. ha ha.. Tapi, takde idea. So, saya nak kongsi gambar kartun comel-comel kat follower saya! :)

Saya suka cari gambar comel-comel kat WeIt. Korang boleh letak gambar-gambar comel setiap kali update blog. Sebab, ianya akan membuatkan blog kita tampak lagi comel. #eh iyeke? Hek3.. Saya bagi free kat korang semua..Takyah credit. Sebab, gambar-gambar semua datang dari WeIt.


2410990619_28657ec877_z_large

Tumblr_lfo4zjeujb1qgwvrho1_500_large

853157_large

2411818176_3c7eaac536_z_large

Tumblr_lvcjmaeggf1r76tr6o1_500_large

Tumblr_luwlj4bzwd1r3f9wao1_400_large

Comel kan? Kalau nak ambik, komen sini dulu..Tak perlu credit pon.. 

Daaa..

Salam~

Labels: , , ,



0 Comments available :

Post a Comment