@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Gambar cute-cute
16 December 2011, 6:27 PM
Assalamualaikum..

Saya baru siap buatsatu homework lagi.. Lepas siap terus fikir nak update blog.. ha ha.. Tapi, takde idea. So, saya nak kongsi gambar kartun comel-comel kat follower saya! :)

Saya suka cari gambar comel-comel kat WeIt. Korang boleh letak gambar-gambar comel setiap kali update blog. Sebab, ianya akan membuatkan blog kita tampak lagi comel. #eh iyeke? Hek3.. Saya bagi free kat korang semua..Takyah credit. Sebab, gambar-gambar semua datang dari WeIt.


2410990619_28657ec877_z_large

Tumblr_lfo4zjeujb1qgwvrho1_500_large

853157_large

2411818176_3c7eaac536_z_large

Tumblr_lvcjmaeggf1r76tr6o1_500_large

Tumblr_luwlj4bzwd1r3f9wao1_400_large

Comel kan? Kalau nak ambik, komen sini dulu..Tak perlu credit pon.. 

Daaa..

Salam~

Labels: , , ,

« older entriestoprecent entries »