03.autumn & heart

Follow|Home
14 November 2011 | 6:56 PM | 6 comments
Assalamualaikum.

Hari ini, kusyi baru dapat tahu bahawa Wazrul Shah berumur 17 tahun. Siapakah Wazrul Shah? Korang tak kenal ke? Oh tidak..... Dia adalah penulis cerpen dan e-novel di dalam blog miliknya dan di laman penulisan2u. Semua karyanya adalah feveret kuuuu.. Best sangat2.. Lain dari yang lain. ha ha..

Mula2 cerpen yang kusyi baca dan baru kenal Wazrul Shah ni ialah cerpen Aku Bukan Taylor Swift. Best !

Kedua.. Cintaku Semerbak Polo Black . Karya ini membuatkan mutiara kaca mengalir ke pipiku. Cewah ayat. Ha ha..  Cerpen ni memang kusyi tak caye je umur Wazrul Shah 17 tahun. Cerpen yang tiptop tu!


semua best lah!! Ha ha.. Kemudian, lepas bulan Ramadhan baru ini. Wazrul Shah menulis cerpen berkisarkan keagamaan especially Islam lah. Sebab kami umat Islam. :)

Pun tiptop jugak!


Best! Kusyi baru tahu tadi bahawa Wazrul Shah berumur 17 tahun sedang menduduki SPM . Gudluck yah. 

Setelah menulis entri ini, aku merasakan, bahawa aku juga pasti boleh berkarya macam dia. Insya-Allah.

Salam.



Labels:



6 Comments available :

November 14, 2011 at 10:08 PM
Blogger Budak_taWadhuk - najwa - said...

wah, penulis muda lah kiranya... tangan sastera. sis kusyi pun blh tu. insya-Allah :)

November 14, 2011 at 10:21 PM
Blogger kusyi said...

insya-Allah.. wah..ada penyokong.. heee..

October 26, 2012 at 2:06 PM
Anonymous Wazrul Shah said...

Ya ALLAH, baru perasan post ni. Thanks Kusyi! :D Goodluck untuk kusyi ya!

October 26, 2012 at 3:31 PM
Blogger kusyi said...

wahh.. dia komen sinilah.. haha.. u're welcome. hope shah sukses yaa. :)

December 15, 2012 at 4:25 PM
Anonymous Anonymous said...

Alhamdulillah semakin ramai peminat dia. selalulah menyokong dia ye. dan jgn lupa tinggalkan komen di setiap karya2nya .. :) btw, karya2nya sgt2 bagus dan best.

December 15, 2012 at 4:46 PM
Blogger kusyi said...

yes. sangat best!! :)

Post a Comment