@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Subhanallah.. Besar sungguh kuasaMu..
30 July 2011, 6:23 PM
Assalamualaikum..

Anyeong! hehe.. Today, kusyi nak post satu gambar awek muslimah yang cantik sangat2!!! confirm ramai lelaki d dunia ni teringin nak jadikan dia sebagai isteri.. Kan?Kan?

Kusyi kenal dia ni, masa tengok Ketika Cinta Bertasbih.. Hoho.. Korang mesti da kenal... Kusyi je lambat sikit..

Tadda!!


Subhanallah.. Besar sungguh kuasa Allah Yang Maha Esa.. Muslimah ini benar2 cantek!

Nama dia..

Oki Setiana Dewi


Comel!!!!!! Wawawa...haha.. XD

Nama dlm cite tu.. 

Anna Althafunnisa'

Sukesuke...

Nanti nak letak nama tu kat anak kusyi jep! berangan! haha


Saya suka search gambar dia..Haha.. Sebab bila tengok dia je.. Saya akan tersenyum.. Dia cantik! 

Masya-Allah..Besar sungguh kurniaanMu..

Kusyi suka dia dengan Khaerul Azzam dalam cite Ketika Cinta Bertasbih tu.. 

Kusyi suka time Anna bersujud syukur selepas Azzam mahu nikah dengan Anna.

Tapi..Kusyi pon suka kalauu Anna dengan Furqan.. Furqan hensem gak.. Mwahaha..


Boleh tak kusyi nak buat koleksi je gambar2 dia nih? hahahahah...

Okeylah.. Tata!

Wassalam..

Labels: ,

« older entriestoprecent entries »