@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

Dialog antara si A dan si B
13 June 2011, 9:57 PM
Assalamualaikum!

Tadi kusyi terbaca dialog nih kat fb..Best gak! jom baca sesama~

A : "Weh kau tahu tak boyfriend aku call aku 3x sehari, love of my life (sambil buat muka mintak kaki)"
B : "Oh really? lover aku call aku 5x sehari (muka bangga)
A : Bestnya, banyak credit lover kau?
B : Taklah ni connection wire-less
A : (Muka tak puas hati) hmm.. Pukul bape dia call?
B : SUBUH, ZOHOR, ASAR, MAGHRIB and ISYAK. Nak romantik aku pulak call DIA 
pukul 2-3 pagi macam tu. Masa Dhuha pun ada....^^


Wassalam~
« older entriestoprecent entries »