@kusyi03






personal info
 stalker blog kusyi!



NOTA KAKI :

Jangan baca entri ini jikalau anda ada penyakit alergik dengan ayat-ayat di bawah. Bacalah entri di bawah pakai hati. Menulis merupakan hobi aku. Eceh. Menipu.

I am part-time in accounting.. But major in Dai'e.. Lillahitaala.



MY ACCA LIFE HERE

sincerely,
kusyi..


Follow Me




Tweets by @kusyi03

Archives

Ads

120 x 90 120 x 90





Nak daftar churpchurp? click here



Credits

theme by Steff Tabalong

22
16 March 2017, 7:11 PM
Assalamualaikum.

So today, genap la usia 22 tahun. eceh.

nothing special with the day.

sebab makin bertambah usia, makin aku fikir sejauh mana dah aku sekarang dalam mengecapi kejayaan? tedia ayat. haha.

sepanjang life aku masa 21 tahun. penuh onak duri k. nak cerita, boleh buat buku. tapi alhamdulillah, Allah menguji hambaNya sesuai kemampuannya.

Di hujung 2016, ada kemanisan yang aku dapat. Alhamdulillah dengan semua rezeki itu.

Dan aku masih berbaki 9 paper.

Oh ya, thanks everyone bcs of all your sweet wishes ever. Ceh.. ada jugak orang yang takpernah tegur, tetiba wish. tu yang kelaka.

lepastu, ada juga manusia yang sweet nak mampus wishes dia. bersemangat aku bukak laptop, sebab dia wish kat facebook. kat phone aku takde apps fb, sebab aku malas install, messenger pon tade. HAHA.

okay sekarang dah boleh nyanyi lagu 22. HAHA.

akhir kata, doakan aku pass ACCA with straight sitting. InshaAllah..

regards,
kusyi~
« older entriestop